sound by Jbgmusic

Vásárlási feltételek

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a petrénypincészet.hu oldalon található alkoholos termékek csak a 18 életévét betöltött vásárlóink számára elérhetőek! Vásárlásával Ön elismeri, hogy evvel a ténnyel tisztában.

Érvényes 2014. március 15-től, a Petrény Pincészet elektronikus, on-line boltján (http://petrénypincészet.hu) keresztül történő valamennyi vásárlásra. Az elektronikus bolton keresztül leadott rendelés Petrény Pincészet részéről történt visszaigazolásával az alábbi feltételek szerinti szerződés jön létre a Petrény Pincészet és a rendelést leadó felhasználó között. Jelen szerződési feltételek a kiszállításkor írásban is átadásra kerülnek a megrendelő részére.

A leadott rendelések maximális értékhatára
Az elektronikus bolton keresztül egy felhasználó egyidejűleg összesen legfeljebb [250.000 Ft] értékű rendelést adhat le és tarthat rendelési állományban. Az értékhatár elérése esetén, vagy ha az újabb rendeléssel a felhasználó által egyidejűleg állományában tartott rendelések összértéke a fenti értékhatárt meghaladná, a felhasználó részéről újabb rendelés leadására csak a korábban leadott rendelés(ek) átvételét követően van lehetőség. Amennyiben az értékhatárt meghaladó összegű rendelést kíván leadni, kérjük, hogy ez irányú szándékát a +36 20 207 6953 telefonszámon, vagy a info@petrénypincészet.hu e-mail címen szíveskedjen jelezni.

Teljesítési hely
Az elektronikus bolton keresztül csak Magyarországon belüli teljesítési helyre adható le rendelés. Külföldi teljesítési helyre irányuló rendelés tárgyában kérjük, hogy a +36 20 207 6953 telefonszámon, vagy a info@petrénypincészet.hu e-mail címen érdeklődjön.

Megrendelés menete
Válassza ki a vásárolni kívánt termékeket és kattintással helyezze őket a kosarába. A vásárlás általános feltételeinek megismerését és elfogadását követően válasszon fizetési módot, majd ellenőrizze, és szükség esetén módosítsa/javítsa a rendelés adatait. Amennyiben rendelése adatait rendben találta, és rendelését a megismert feltételek mellett el kívánja küldeni, kattintson a “Folytatás a pénztárhoz” gombra.

A vásárláshoz a csillaggal jelölt mezők kitöltése szükséges (név, kiszállítási cím, e-mail cím, telefonszám). A “Rendelés” gombra kattintással rendelését megküldte részünkre. A rendelés tényéről a megadott e-mail címre küldött automatikus válaszlevélben tájékoztatjuk.

Rendelését annak valamennyi részletével együtt haladéktalanul, legkésőbb a rendelés elküldésétől számított 48 órán belül visszaigazoljuk az Ön által megadott e-mail címre küldött elektronikus levél útján. Amennyiben a visszaigazoló elektronikus levél a rendelés elküldésétől számított 48 órán belül nem érkezik meg Önhöz, úgy mentesül a rendelése leadásával keletkezett ajánlati kötöttsége alól. Szerződésünk ráutaló magatartással, az általunk küldött visszaigazolással, magyar nyelven, jelen feltételek mellett jön létre. Megrendelését a visszaigazolásban szerepelő rendelésszámon tartjuk nyilván, és tároljuk a rendelés leadásától számított egy évig. Kérjük, hogy a rendelésével kapcsolatos megkeresésében (rendelés módosítása, stb.) erre a számra szíveskedjen hivatkozni. A megrendelés tárgyában létrejött szerződésünk nem minősül írásba foglalt szerződésnek. Amennyiben rendelését módosítani kívánja, ez irányú szándékát e-mail útján a +36 20 207 6953 telefonszámon vagy a info@petrénypincészet.hu címen tudja jelezni. Alkoholtartalmú termékeinket csak 18 év feletti megrendelő személy esetén tudjuk teljesíteni. Az adatkezeléssel kapcsolatos szabályzatunkat külön dokumentumban, [itt] olvashatja.

Áraink
Áraink magyar forintban értendők, a törvényes mértékű áfá-t (27%) tartalmazzák és adott termék(ek) végső fogyasztói, eladási árát jelentik. Az árak érvényessége az adott megjelenés időpontjára és az elektronikus boltban megjelölt mennyiségű termékre vonatkozik. A termékek ára a kiszállítás költségét nem tartalmazza.

Szállítási díj
Szállítással kapcsolatos költségek Magyarországi teljesítési helyre (az árak az ÁFA-t tartalmazzák):
A megrendelt termékek kiszállítása 70 000 Ft feletti rendelés esetén díjmentes, 70 000 Ft alatti rendelés esetén 3500 Ft. A kiszállítás díja az egy rendeléssel egyszerre megrendelt termékekre (azaz egy rendelési tételre) vonatkozik.

Fizetési feltételek
A fizetési módot a megrendeléskor választhatja meg. A megrendelt tételeket házhozszállításkor készpénzben utánvéttel, vagy helyszínen történő fizetéssel egyenlítheti ki.

A kiszállítás
A megrendelt áru a rendelésben megadott kiszállítási címre kerül kiszállításra, de a kézbesítés nem feltétlenül személyesen a megnevezett címzett részére történik. Amennyiben a címzés központi fogadóhelyet tartalmaz, az áru oda kerül kézbesítésre. Az áru kiszállítását munkanapokon 8.00-18.00 között végezzük. Amennyiben a megjelölt címen csak meghatározott napszakban tudja a megrendelt árut átvenni, kérjük, hogy ezt a rendelés leadásakor szíveskedjen jelezni. Az árut a megrendelés leadásától számított legkésőbb három munkanapon belül szállítjuk ki. Amennyiben az árut azért nem tudjuk kézbesíteni, mert a megadott címen/időpontban nem találjuk meg, telefon és/vagy e-mail útján felvesszük Önnel a kapcsolatot új kézbesítési időpont egyeztetése céljából. A sikertelen kézbesítést követő két munkanapon belül újra megkíséreljük az áru kiszállítását (ebben az esetben a kiszállítás lehetséges időtartama a rendelés leadásától számított öt munkanapra emelkedik). Amennyiben előreláthatólag bármilyen okból nem tudjuk az árut az Ön által megjelölt időpontban kiszállítani, akkor telefon és/vagy e-mail útján haladéktalanul felvesszük Önnel a kapcsolatot új kézbesítési időpont egyeztetése céljából. Az áru kézbesítését legfeljebb két alkalommal kíséreljük meg. Amennyiben az árut a második kézbesítési kísérlet alkalmával sem sikerül kézbesítési, vagy amennyiben az áru kézbesíthetetlennek minősül (így ha a címzett megtagadja az átvételt vagy a fizetést az áru átvételekor) akkor a rendelés meghiúsultnak tekintendő, a Petrény Pincészet nem köteles a kézbesítést többször megkísérelni. A kézbesítés sikertelenségéről, illetve kézbesíthetetlenségéről a Petrény Pincészet a megrendelőt e-mail útján értesíti.

A megrendeléssel, szállítással kapcsolatos reklamációk, elállás
Az Ön megrendeléséért az áru kézhezvételéig teljes körű felelősséget vállalunk. A hibás vagy sérült árut 5 munkanapon belül cseréljük, vagy pótoljuk saját költségünkre. Az áru kiszállítására az áru minőségének fenntartását biztosító feltételek mellett kerül sor. Ha Ön a hibás szállítás vagy az áru szállításkori sérülése miatt eláll a megrendeléstől, akkor a már megfizetett áru ellenértékét visszafizetjük. Az áru átvételét követően a szállítással kapcsolatos reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. Megrendelésével és a szállítással kapcsolatos reklamációit, észrevételeit szívesen várjuk a info@petrénypincészet.hu email címen, amelyre legkésőbb 30 napon belül érdemi választ adunk.

A megrendelő elállási joga
A megrendelő a megrendelt áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, kivéve, ha a megrendelt és kiszállított áru természete a visszaszolgáltatást nem teszi lehetővé, vagy ha az romlandó. Ebben az esetben cégünk köteles a sérülésmentesen, hiánytalanul, bontatlan csomagolásban visszaszolgáltatott áru(k) ellenértékét a visszaszolgáltatást követő legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt felmerült visszaszállítási költségeket a megrendelő köteles viselni. A megrendelő köteles továbbá az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítésére.
Petrény Pincészet | A Ptrény Pincészet hivatalos webáruháza
petrénypincészet.hu