sound by Jbgmusic

Általános tudnivalók

Általános tudnivalók
Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a petrénypincészet.hu oldalon található alkoholos termékek csak a 18 életévét betöltött vásárlóink számára elérhetőek! Vásárlásával Ön elismeri, hogy evvel a ténnyel tisztában.

Webshop szolgáltatásunk célja, hogy áruválasztékunkat elérhetővé tegyük minden vásárlóink számára. A webshop rendszer folyamatosan frissül. Változik a termékek köre, áraik.

A rendszer működése egyszerű. Szétnézni és a kosarat használni az áruházban és vásárolni regisztráció nélkül is lehet. A fejlécben található a választható termékcsoportok listája. Itt tudja elkezdeni a böngészést a termékek között. Itt bármelyik termékcsoportra kattint, annak a termékcsoportnak a termékei jelennek meg a fejléc alatti sávban.

Miután kosárba helyezte a kiválasztott termékeket, kattintson a “kosár megtekintése” gombra. Válassza ki a szállítási módot, majd nyomja meg a “folytatás a pénztárhoz” gombot. A pénztárnál adhatja meg a megrendeléshez szükséges személyes, számlázási és szállítási adatait. A “rendelés” gombra kattintva automatikusan elküldi kollégáinknak igényeit, akik 24 órán belül visszaigazolják azt.